Un produs Blogger.
Home » , , , , » Cum preparam ardeii copti pentru iarna

Cum preparam ardeii copti pentru iarna

Written By Sosa on luni, 23 septembrie 2013 | 14:26

Ingredientele sunt pentru un borcan de 800 ml.
-7-8 ardei rosii
-doua aspirine
-ulei pentru prajit
-aprox 200-250 ml solutie conservare
-Solutie conservare (pentru 1 litru solutie se folosesc):
-1 lingura sare mare neiodata
-1 lingura zahar
-650 ml apa
-350 ml otet

Se prajesc ardeii, se prepara un sos din 2/3 apa si 1/3 otet la 1 l sos se adauga 1 lingura de sare neiodatasi o lingura de zahar se dizolva aspirinele in putin sos si se adauga in borcan ardeii curatati de coaja se introduc frumos in borcan fara a se indesa se umple borcanul cu sos se strange bine borcanul si se pune la fiert in apa rece intr-un vas pe fundul caruia se pune un prosop de bucatarie ( cu gura in jos) se fierbe la foc mic, timp de 30 de minute, din momentul in care a inceput sa fiarba apa in vas se lasa la racit apoi se depoziteaza intr-un loc mai racoros.


SHARE

About Sosa

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu