Un produs Blogger.

Ardei iuti murati la borcan pentru iarna

Written By Sosa on luni, 23 septembrie 2013 | 13:22

Ingrediente pentru 1,5 kg ardei iuti
-0,5 l otet
-0,75 l apa
-150 g zahar
-o lingura rasa de sare
-2-4 foi de dafin
-10g boabe de mustar
-10g piper boabe

Mod de preparare:

Ardeii se oparesc cu apa si putina sare, se lasa pana a doua zi in aceiasi apa;
Se fierbe otetul cu apa, zaharul, sarea, piperul, mustarul, foile de dafin;
Ardeii se scurg din apa in care au dat un clocot si au stat pana a doua zi si se aseaza in borcane (se pune un cutit cu lama sub borcan) apoi se toarna apa impreuna cu toate mirodeni, se infileteaza capacul la borcane foarte bine si se depoziteaza intr-un loc cat mai racoros.


SHARE

About Sosa

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu