Un produs Blogger.
Home » , , , , , » Piept de pui la gratar cu sos de ciuperci

Piept de pui la gratar cu sos de ciuperci

Written By Sosa on sâmbătă, 28 septembrie 2013 | 07:32

Ingrediente: 

1 piept de pui
300 grame ciuperci
2 cepe
3-4 catei de usuturoi
300 grame smantana
sare
piper
marar

Mod de preparare:

Pieptul de pui se se taie si se condimenteaza cu sare si piper si se pune pe gratar.
Taiem ceapa solizisori si usturoiul si le punem la calit in ulei de masline.
Ciupercile le spalam, le curatam de coaja si le taiem in patru si se pun separat intr-o cratita la fiert timp de 15-20 minunte. Cand au fiert ciupercile se pun peste ceapa si se calesc un putin impreuna dupa care punem smantama si o lingurita de faina de grau. Se condimenteaza de gust cu sare si piper. Optional eu am pus marar. Pofta buna!
SHARE

About Sosa

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu